Hopp til innholdet

Fjord terne – en speedbåt utenom det vanlige

Fjord terne

Fjordboats finner u alt for deg som elsker båt. Enten du har en selv eller liker å være i en. På våre sider kan du lese om ulike siden ved båtlivet. Kanskje drømmer du om å bo i båt eller du allerede bor i båt.

Maritim lidenskap

Terne er en åpen hurtigbåt som passere best for få-dags-turer til holmer og skjær den er utviklet av båtbyggeren Bjarne Aas og lages i dag i glassfiber av Fjord motorboats. Tidligere ble den bygget i tre og kom i ulike lengder og med ulike typer cockpit, som kunden bestemte selv.

Båten kunne ha overbygg i baugen eller en hytte rundt cockpiten og ha ulike lengder. Båten har mange likheter med snekker og er bygget etter gamle båtbyggetradisjoner i Østfold. Båten ble revitalisert av Fjord boots som til slutt konsentrerte hele sin produksjon rundt båten. Siste modell på klar i år 2000.

Evig kjærlighet

Fjord terne er en speed båt utenom det vanlige. Det er en vakker båt som samtidig går raskt. Navnet henspeiler til fuglen av måkeart med samme navn. De er også raske og grasiøse og liker seg godt ved havet. Besøk en av båtene nå eller hva med å kjøpe en?